Elton Džon i Maraja Keri zaradili milione za samo jedno veče (video)

Elton Džon i Maraja Keri zaradili milione za samo jedno veče (video)

16/01/2017

0

Irena Kogan, 19-godišnja unuka ruskog oligarha, biznismena Valerija Kogana, izgovorila je sudbonosno da Danijelu Keveju na ekstravagantnom i raskošnom venčanju koje je za vikend održano u Londonu.

Svadba je organizovana u jednom ekskluzivnom hotelu u Londonu, u kojem predsednički apartman košta 1.500 funti za noć. Pevala im je Maraja Keri, Elton Džon, a govor je držao Antonio Banderas...

Maraji je plaćeno 2,5 miliona funti da iz Amerike dođe u London i nastupi na ovoj svadbi.

Maraja Keri otkrila zašto voli da je fotografišu samo sa desne strane (video)

 

A video posted by Nadia mishchanka (@nadiamish) on Jan 14, 2017 at 6:15pm PST

Da ih ne razmazi: Elton Džon će sinovima ostaviti samo mali deo svog bogatstva

 

Goste je zabavljao i Elton Džon, čiji honorar nije bio manji od milion funti, i koji je rasplakao mladu kada joj je posvetio pesmu "Tiny Dancer". Angažovan je i popularni di-džej Mark Ronson.

? Elton John#wedding #london #eltonjohn

A video posted by tatevik?? (@tatevikkar) on Jan 15, 2017 at 10:02am PST

Među poznatim zvanicama bio je i glumac Antonio Banderas, koji je držao govor, kao i veliki broj javnih ličnosti iz Rusije.

Svadbena torta bila je visoka tri metra, a večera se sastojala iz devet jela.

A photo posted by tatevik?? (@tatevikkar) on Jan 15, 2017 at 9:56am PST

Mladin deda, Rus jevrejskog porekla, ima 65 godina i jedan je od najbogatijih ljudi u Rusiji. Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko dve milijarde dolara. Poseduje aerodrom Domodedovo u Moskvi, koji je najveći aerodrom u Istočnoj Evropi. Godine 2013. uložio je 83 miliona funti u izgradnju najluksuznije vile u Rusiji, koja je osmišljena da nalikuje na Belu kuću.

Godine 2011. privukao je pažnju javnosti kada je oborio rekord u izraelskim nekretninama i kupio stan od hiljadu kvadratnih metara za 31 milion dolara. Osim toga, poseduje i vilu u Konektikatu vrednu 18 miliona dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G guliver/getty