Džoni Dep i "fabrika bankrota": Da li je posle kraha braka i novčani fijasko na pomolu?

Džoni Dep i "fabrika bankrota": Da li je posle kraha braka i novčani fijasko na pomolu?

Autor: | 01/02/2017

0


Taman kada je javnost počela polako da zaboravlja šokantne detalje skandaloznog razvoda Džonija Depa i Amber Herd, slavnog i bogatog holivudskog glumca snašle su nove nevolje zbog kojih je, tako tvrde njegovi nekadašnji menadžeri, na dobrom putu da ostane samo slavan, ali bez bogatstva.

Pozivajući se na neimenovane menadžere koji su ranije radili za Džonija, američka medijska kuća CNBC izveštava o "ozbiljnim finansijskim problemima" u koje je zapao jedan od nekada najvećih zavodnika u Holivudu, a za sve je kriv, to se moglo i pretpostaviti, previše opušten, čak i raskalašan odnos prema novcu.

Najneisplativija filmska zvezda: Nikako ne ulažite u Džonija Depa!

Priča o finansijskom sunovratu najpoznatijeg filmskog pirata možda i ne bi izašla na svetlo dana da Džoni početkom godine nije tužio je svoj bivši poslovni tim za prevaru vrednu pozamašnih 25 miliona dolara. U skladu sa principom da je napad najbolja odbrana, Džonijevi saradnici su uzvratili optužbom da on živi "ultra ekstravagantnim načinom života", čija je cena, nadamo se da sedite - čak dva miliona dolara mesečno.

Pravni zastupnici Džonija Depa u tužbi tvrde da su ljudi iz pomenutog poslovnog tima, zbog svojih loših ulaganja i prevara, mnogo oštetili Džonijev bankovni račun i traže odštetu u od 25 miliona dolara. Druga strana opet tvrdi da je Džoni "zaboravio" da im isplati skoro 600.000 dolara na ime neplaćenih provizija i naknade za korišćenje kreditnih kartica, i ističu da su Džoniju više puta ukazali na to da troši previše novca. Čak su mu, tvrde, savetovali da potpiše predbračni ugovor sa Amber Herd, kojoj je nakon razvoda morao da plati sedam miliona dolara.

Džoni Dep likuje: Amber Herd od razvoda neće dobiti ni centa

Dep je prema njihovim navodima potrošio preko 75 miliona dolara za kupovinu i održavanje 14 kuća, uključujući i zamak u Francuskoj i lanac privatnih ostrva u Bahamima. Bogatstvo je dao i na svoju jahtu, putovanja privatnim avionima i umetnine.

InDep je sa ovim menadžerima sarađivao od 1999. do početka 2016. godine, kada je on imao izuzetno berićetan period u karijeri zahvaljujući ulogama u blokbasterima "Pirati sa Kariba", "Alisa u zemlji čuda" i "Čarli i fabrika čokolade".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Džoni Dep

Pročitajte još