Lični trener otkriva: Ema Stoun je zavisnica od vežbi snage

Lični trener otkriva: Ema Stoun je zavisnica od vežbi snage

Autor: | 08/02/2017

0

U svom najnovijem filmu, "La La Land", glumica Ema Stoun je pokazala zavidnu formu, a glavni "krivac" za to je njen trener, među holivudskim zvezdama veoma cenjeni Džejson Volš.

Poznat po svom režimu koji može da dovede u formu svakoga, tako bar tvrde oni koji su s njim radili, Džejson Volš pored Eme Stoun među svojim klijentima ima i brojne druge selebritije kao što su Hilari Daf i Bredli Kuper.

Ovako je Ema Stoun pobedila "čudovište" anksioznosti

S iskustvom od dve decenije rada u teretani, Džejson ne samo da je Emi pomogao da uđe u formu za svoju ulogu u "La La Landu" nego je sprema i za predstojeći film "Battle of the Sexes" u kojem glumi tenisku legendu Bili Džin King.

On je sada otkrio kako trenira sa Emom.

- Radimo mnogo vežbi u kojima jačamo snagu. Verovali ili ne, Ema i svi moji klijenti postanu zavisnici od vežbi snage jer primećuju da u telu nestaju bol i neugodnosti koje su ranije imali.

Ema Stoun i posle godinu dana još uvek voli bivšeg dečka

On kaže da je u njegovom režimu vežbi najvažnije dobijanje snage u bokovima.

- Ako možete da zategnete kukove i zadnjicu, svi ostali viškovi će sami po sebi nestati. Mi smo usresređeni na stvari koje ljudi koji idu u teretanu najviše vole da zaobilaze.

Što se tiče rada s Emom Stoun, on kaže:

- Ona je najsmešnija osoba koju znam, ali u isto vreme može da bude neverovatno fokusirana kada je to potrebno, pogotovo kad trenira za ulogu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: ema stoun

Pročitajte još