Met Dejmon oduševljen: Kada mi je Džordž rekao da je Amal trudna, krenule su mi suze!

Met Dejmon oduševljen: Kada mi je Džordž rekao da je Amal trudna, krenule su mi suze!

Autor: | 10/02/2017

0

Kako je iz više izvora potvrđeno da bračni par Kluni očekuje blizance i pošto je tajna najzad otkrivena, Met Dejmon je najzad mogao da kaže kada je prvi put saznao za vesti i kako se osećao.

- Radio sam sa njim prošle jeseni na filmu, kada me je povukao u stranu i gotovo zaplakao kada mi je saopštio je Amal trudna. I ja sam bio na ivici suza, bio sam toliko srećan zbog njega - ispričao je Dejmon u emisiji Entertainment Tonight Canada, i nastavio - Samo sam ga upitao koliko je već trudna, na šta mi je on otkrio da je Amal u drugom stanju osam nedelja.

Dejmon, koji je i sam otac četvoro dece, seća se da mu je tada odgovorio:

- Da li si lud! nemoj nikome da pričaš o tome! Nikome živom! Zar ne znaš za pravilo 12 nedelja?! Naravno da nije imao pojma o tome! rekao sam mu: Samo ućuti čoveče! A onda sam posle četiri nedelje ponovo pitao da li je sve u redu, na šta mi je Džordž odgovorio da je sve savršeno.

Porodica pre svega: Met Dejmon godinu dana bez snimanja filmova

 

 

Dejmon smatra da je Džordž sa svojom objavom o Amalinoj trudnoći "iskočio pred rudu", ali je bez obzira na sve izuzetno srećan zbog njih.

- O da, oduševljen sam zbog njih. Ona je neverovatna. On je uboo džek pot kada se venčao s njom! Ali na svakom nivou! Ona je jedna poštovanja vredna žena, zaista jedinstvena. Biće im savršeno i biće fenomenalni roditelji. Njihovi klinci imaju sreće što će im baš oni biti roditelji! - s oduševljenjem je ispričao Dejmon.

Amal i Džordž Kluni: Dve godine srećnog braka u inat svima

 

Što se tiče ostalih prijatelja i porodice, izvor blizak Klunijevima je rekao za People  ispričala obema porodicama o trudnoći na tih i nenametljiv način i da su svi zbog ove sjajne vesti oduševljeni.

Danas se oglasila i PR služba Amal Kluni koja je i zvanično potvrdila vest o njenoj trudnoći i blizancima koje očekuje, dok se Džordž još uvek nije oglasio, verujemo da jedva čeka da postane tata i da beleži svaki dan do Amalinog porođaja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty