Nikol Kidman otkrila zanimljivu tajnu: Bila sam verena za Lenija Kravica!

Nikol Kidman otkrila zanimljivu tajnu: Bila sam verena za Lenija Kravica!

Autor: | 16/02/2017

0

Mini serija koja se prikazuje na HBO, "Big Little Lies" je prepuna zamršenih i intrigantnih veza, ali postoji i jedna slična priča koja i u relnom životu povezuje dvoje ljudi, a to su Nikol Kidman i Leni Kravic!

Nikol Kidman je otkrila da je bila verena za oca njene partnerke iz serije, Zoe Kravic, sa kojim se zabavljala 2003. godine.

- Dakle, poznajem Zoe jer sam bila verena za njenog oca. Sve ostaje u porodici - rekla je lepa oskarovka za NET-A-PORTER magazin Edit - Volim Lenija, on je divan čovek.

Tračevi oko veridbe krenuli su početkom dvehiljaditih, kada se Nikol razvela od Toma Kruza, a sada je Nikol potvrdila da je nakon Toma i pre njenog sadašnjeg muža Kita Urbana, postojao i Leni i da je bila verena za njega.

- Jednostavno nije išlo - rekla je za Vanity Fair 2007. o svojoj tajnoj veridbi, ne otkrivajući ime tajanstvenog verenika -  Nisam bila spremna, a ni  on nije bio spreman.

Bez obzira na sve, bivši par je ostao u prijateljskim odnosima. Kidman i Urban, koji su se venčalii 2006. godine, sreli su se sa Lenijem na dodeli CMT muzičkih nagrada krajem prošle godine. Svi su se međusobno izgrlili, a onda pozirali za grupnu fotografiju.

Iako je ponovno druženje sa Zoi u Nikol izazvalo lepe emocije, snimanje serije Big Little Lies, na nju je ostavilo traumatične posledice.

- Baš sam bila istraumatizovana posle snimanja jer smo nasilne scene snimali i ponavljali više puta. Bila sam emotivno i fizički preopterećena. Vratila bih se kući i tražila od Kita samo da me čvrsto zagrli, da se osećam sigurno. Mislim da je sve delovalo na moju psihu na način koji nisam shvatala - objasnila je Nikol.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty