Eva Longorija: Znamo je po bujnim kovrdžama a ona se farba od 18. godine

Eva Longorija: Znamo je po bujnim kovrdžama a ona se farba od 18. godine

Autor: | 23/02/2017

0

Eva Longorija je priznala da "ogroman broj sedih" u svojoj kosi prikriva redovnim farbanjem kose, svakih desetak dana, još od svoje 18. godine.

Glumica koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Očajne domaćice" poznata je po bujnim kovrdžama, ali je objasnila da je sve to zapravo veliko prikrivanje zahvaljujući tome što je od majke nasledila "manu" i počela da sedi čim je postala punoletna.

Ovako Eva Longorija održava svoju savršenu liniju

- Kosa mi je bila prekrivena sedima već kad sam imala, šta znam, već sa 18 godina - i hvala ti majko na tome - našalila se glumica u emisiji "The View".

- Pošto je moja kosa prirodno crna, sede se očas posla pojave, pa sam počela da se farbam na svake dve nedelje, jer mi kosa veoma brzo raste - rekla je ona, a prenosi portal you.co.za.

Ona kaže da se nije odmha predala i da je pokušavala da na sve načine zaustavi taj brzi proces.

Glamurozna Eva Longorija u haljini španskog modnog brenda

- Šta sve nisam radila ne bih li učestalost farbanja kose nekako smanjila, pa sam probala sa maskarama za kosu. Dešavalo se čak da sede prikrivam crnom maskarom za oči. Kada se činilo da je sve izgubljeno probala sam sprej za koren kose i to mi je i danas spas kada moram hitno da sakrijem sede. Najbolje od svega je što iza spreja ne ostaje nikakav trag, ne lepi se, i traje dok ponovo ne šamponirate kosu. Dakle, sve je vrlo privremeno, ali rešava stvar - kaže popularna glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: eva longorija