Tori Speling po peti put mama, stigao je sin po imenu Bo Din (video)

Tori Speling po peti put mama, stigao je sin po imenu Bo Din (video)

Autor: | 03/03/2017

0

Supružnici Tori Speling i Din Mekdermot, koji su u braku već deset godina, dobili su svoje peto dete: rodio se Bo Din, momak koji je na svet stigao drugog marta u ranim popodnevnim satima.

- Do neba smo zaljubljeni u našu bebu Boa. On je pravi blagoslov, a njegova braća i sestre su naprosto ludi od sreće i želje da ga vide! Zaista smo zahvalni jer imamo ovako divnu, veliku i zdravu porodicu - rekla je Tori za People.

Torin i Dinov sin Bo će se pridružiti ekipi koju čine Fin (4,5), Heti (5), Stela (8,5) i Lijam (9,5). Mekdermot, (50), iz prethodnog braka ima sina Džeka (18).

Tori Speling zaprošena i treći put (foto)

 

Ovaj sjajni par je još u oktobru u razgovoru za People ispričao o svemu što ih čeka, otkrivši da ih je ova Torina trudnoća ipak iznenadila.

- Zaista je bilo potpuno iznenađenje - rekla je Tori i naglasila - Ali, oduvek smo želeli veliku porodicu. Zaista sam uzbuđena zbog svega.

Iako imaju već četvoro dece, par se nije previše zabrinuoo da neće uspeti da sa svima njima "izađu na kraj". Mada je Din bio pomalo zabrinut.

- Din mi je rekao: Tek smo Fina izvukli iz pelena, mislio sam da smo najzad "čisti"! - ispričala je Tori kroz smeh.

- Ali, po prvi put sva deca su u školi. Te smo bili u fazonu, vau, najzad! Ali eto, sada u osnovi krećemo sve iz početka!

Tori Speling očekuje peto dete: Ludo sam zaljubljena u svog supruga i našu decu (video)

Na svu sreću, tokom ove trudnoće Tori nije imala problema sa placentom, kao što joj se desilo dok je nosila Fina.

- Bili smo presrećni kada smo saznali  da neće biti problema. Mislila sam, ako budem imala bebu, a ponovi se ista situacija, moj život će biti u opasnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: tori speling