Ovo je razlog njenog bizarnog aplaudiranja: Nikol Kidman zna da tapše, samo je izuzetno pažljiva

Ovo je razlog njenog bizarnog aplaudiranja: Nikol Kidman zna da tapše, samo je izuzetno pažljiva

Autor: | 09/03/2017

0

Nikol Kidman nedavno je, zbog načina na koji je aplaudirala na dodeli Oskara, izazvala pravu histeriju na internetu, a sada je i objasnila zbog čega je, kako su to mnogi ocenili, "tapšala kao foka".

Ona je prekinula ćutanje o ovoj komičnoj situaciji gostujući u jednoj emisiji na radiju KIIS FM's.

Nikol Kidman otkrila zanimljivu tajnu: Bila sam verena za Lenija Kravica!

Kako je otkrila u razgovoru sa svojim domaćinima, razlog što je tako čudno aplaudirala bio je prsten koji je imala na ruci.

Nikol je, naime, te večeri nosila skupoceni prsten čuvene američke juvelirske kuće "Harry Winston" koji 119 karata i 13,58 karatni dijamant optočen platinom.

- Zapravo, bila sam potpuno prestravljena da ću ga oštetiti. Sve to je bilo veoma čudno i pomislila sam: "Bože, ja svim srcem želim da aplaudiram". Nisam želela da sedim ruku skrštenih u krilu, jer bi se tada svi pitali zašto ne tapšem, a to bi bilo još gore od onog što se dogodilo, zar ne? - rekla je Nikol, a prenosi "Daily Mail".

Nikol Kidman je mislila da “nema šanse” kod Kita Urbana: Uopšte mi nije jasno kako smo završili zajedno

Nikol, koja je bila nomininovana za najbolju sporednu ulogu u filmu "Lion", objasnila je da joj je zaista neugodno zbog svega 

- Zbog tog prstena sve je i izgledalo tako kako je izgledalo. Bilo mi je veoma teško jer je prsten ogroman, skup i predivan, ali nije moj i zato sam se plašila da ću ga oštetiti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: nikol kidman