Nikol Kidman preterala sa "peglanjem" lica

Nikol Kidman preterala sa "peglanjem" lica

Autor: | 14/03/2017

0

Prašina oko neverovatnog i veoma smešnog načina na koji je aplaudirala na dodeli Oskara i objašnjenja zašto je to učinila tek se slegla, a NikolKidman se ponovo našla u centru pažnje svetskih medija, ali ovog puta zbog svog izgleda.

U pitanju je njeno lice, koje je svojevremeno bilo jedno od najlepših u holivudskoj fimskoj industriji.

Nikol Kidman otkrila zanimljivu tajnu: Bila sam verena za Lenija Kravica!

Slavna glumica potpuno je šokirala svojim izgledom okupljenje zvanice na dodeli filmskih nagrada na festivalu u Hamburgu, a ulje na vatru dolili su i stručnjaci za plastičnu hirurgiju.

Kako su mnogi primetili, Nikol Kidman je za veoma kratko vreme, od dodele Oskara do pomenutog festivala u Hamburgu, drastično izmenila izgled: obrazi su joj postali neobično puni, a lice zaobljeno, što potpuno nespojivo sa njenom dosadšnjom pojavom.

Naravno, mišljenje laika koji su primetili tu iznenadnu promenu moglo bi se tumačiti na razne načine, pa čak i kao zlonamerno, ali su se pojavila i stručna mišljenja koje govore u prilog tome da se glumica podvrgla nekoj korekciji.

- Ona bi mogla da ima tako podbuo izgled samo ako bi se naglo ugojila, ali je to jednostavno nemoguće postići u tako kratkom vremenu. Skoro je sigurno da se radi o korišćenju filera, ali je u ovom slučaju očigledno preterala - rekao plastični hirurg Danijel Marš za bitanski "Express".

Nikol Kidman je mislila da “nema šanse” kod Kita Urbana: Uopšte mi nije jasno kako smo završili zajedno

Ovaj tabloid podseća da je Nikol Kidman ranije koristila botoks i da je tvrdila da je prestala da to čini.

- Toliko je bilo botoksa da nisam mogla da pomeram čelo. Sada protiv bora koristim samo zdravu hranu i sport - rekla je svojevrememo Nikol.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: nikol kidman