Volverin je prošlost, Hju Džekmen će glumiti Enca Ferarija? (video)

Volverin je prošlost, Hju Džekmen će glumiti Enca Ferarija? (video)

Autor: | 14/03/2017

0

Australijski glumac koji se proslavio ulogom Volverina u filmskom serijalu "X men", Hju Džekmen, trebalo bi da tumači glavnu ulogu u filmu o osnivaču čuvene italijanske auto-kompanije, Encu Ferariju.

Kako piše Deadline, Džekmen bi se u filmu pojavio uz švedsku gliumicu Numi Rapas, koja će tumačiti ulogu Encove supruge, Linde.

Film o osnivaču i vlasniku Ferrarija originalno je trebalo da režira pokojni Sidni Polak, a uloga reditelja pripašće Majklu Manu, koji pokušava da realizuje ovaj filmski projekat već 15 godina.

Hju Džekmen se ozbiljno nabildovao za ulogu Vulverina (video)

Prema ranijim informacijama, scenario je baziran na biografskoj knjizi iz 1991, "Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine".

 

Radnja filma odvija se 1957. godine koja je bila burna za istoriju Ferarija. Te godine italijanski proizvođač učestvovao je u čuvenoj trci Mille Miglia na kojoj se dogodila tragedija kada su poginuli vozač Ferarija i još devet gledalaca.

Uloga Enca Ferarija najpre je bila namenjena Kristijanu Bejlu, ali je on navodno odustao zbog zdravstvenih problema.

Osim ovog filma, u pripremi je još jedan pod naslovom "Ferrari", koji je takođe posvećen osnivaču ove kompanije, u kome bi glavnu ulogu trebalo da tumači Robert de Niro, a režirao bi ga Klint Istvud.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Hju Džekmen

Najnovije vesti