Amber Herd: Otvoreno su mi rekli da mi je karijera gotova ako otkrijem da sam biseksualka

Amber Herd: Otvoreno su mi rekli da mi je karijera gotova ako otkrijem da sam biseksualka

Autor: | 26/03/2017

0

Amber Herd je ispričala da joj je otvoreno bilo rečeno da će, ako otkrije istinu o svojoj seksualnosti - "karijera biti gotova".

Kada god je trebalo da glumi heteroseksualnu, strejt ženu u nekom romantičnom filmu, filmadžije koje su ga snimale ozbiljno su se dvoumile oko toga da li će ona moći da iznese tu ulogu, objasnila je Amber, a prenosi britanski "Independent".

Džoni Dep nemilosrdan: Dobićeš alimentaciju kada platiš sudske troškove!

Amber je priznala da je biseksualka pre sedam godina i kaže da je to bilo "baš teško".

- To uopšte nije bilo lako. Ja sam bila jedina koja je funkcionisala na taj način, i zbog toga je bilo baš teško jer se na taj način niko pre mene nije učinio. Ipak, uradila sam to iako su mi svi govorili da će to, bez sumnje, značiti i kraj moje karijere - kaže ona.

Glumica koja se nedavno razvela od Džonija Depa kaže da nikada nije ni skrivala svoju seksualnost i da se nikada nije izdala zvanično saopštenje da se "autovala", kao što su neki tabloidi ranije tvrdili.

- Kada čujem da neko kaže da za mene da sam "izašla iz ormana" bude mi smešno. Pa ja nikada nisam ni bila "u ormanu" - kaže ona.

Amber Herd: Mnogo se “sramote” kao etiketa lepi žrtvama nasilja

Umesto toga, ona kaže da su je novinari s vremena na vreme pitali o njenoj seksualnosti, i objasnila da bi svaki put odgovarala iskreno.

- Tek kasnije sam shvatila težinu tih svojih reči - objasnila je ona.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Amber Herd

Pročitajte još