Polusestra Megan Markl najavila knjigu punu skandaloznih tvrdnji o devojci princa Harija

Polusestra Megan Markl najavila knjigu punu skandaloznih tvrdnji o devojci princa Harija

Autor: | 02/04/2017

0


Princ Hari i njegova devojka, glumica Megan Markl u vezi su godinu dana. Samanta Grant, Meganina polusestra koja boluje od multiple skleroze i nalazi se u invalidskim kolicima, najavila je da će uskoro objaviti knjigu u kojoj će raskrinkati svoju polusestru i objasniti kako je njoj bilo dok je živela sa Megan.

Knjiga će se zvati "The Diary of Princess Pushy's Sister", objavio je "Daily Mail".

Prijatelji ga zadirkuju: Princ Hari počeo da se depilira zbog Megan?

Samanta Grant je najavila knjigu i na Tviteru, i to ne baš biranim rečima.

- Kad bude zrelija i kada bude čitala knjigu, možda će tada razumeti šta je učinila. Neće joj se svideti neke stvari koje će pročitati.

Na Meganin račun su i ranije stizale kritike da nikada svojoj porodici nije davala podršku, a Samanta dodaje da će princ Hari "biti iznenađen onim što će saznati".

Samanta za svoju sestru tvrdi da je oduvek bila "narcisoidna i sebična", a jedna od najskandaloznijih Samantinih izjava je da se Megan "oduvek probijala preko kreveta".

Poveo je devojku na venčanje svog prijatelja: Princ Hari nikada nije bio toliko zaljubljen (foto)

Megan je, tvrdi Samanta, još kao mala uvek gledala razne programe o kraljevskim porodicama, i uvek je po svaku cenu želela da bude princeza. Samanta tvrdi da ju je još 2008. godine Megan potpuno odbacila, i jedini cilj joj je bio da se "popne" na takozvanoj "društvenoj lestvici". Samanta je dodala i da će kraljevska porodica biti zaprepašćena onim što je Megan učinila svojoj porodici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još