Da li je Elton Džon trebalo da bude ubijen zbog šale koju je izgovorio?

Da li je Elton Džon trebalo da bude ubijen zbog šale koju je izgovorio?

Autor: | 12/04/2017

0

Dejvid Gest, suprug Lajze Mineli, naručio je ubistvo slavnog britanskog pevača, prenosi britanski "San".

- Jedva sam ga nagovorio da povuče nalog za ubistvo. On je profesionalcu platio da ubije Eltona jer je bio neviđeno besan, kaže Imad Handi (39), nekadašnji telohranitelj voditelja Davida Gesta.

Gest, najpoznatiji po neuspešnim plastičnim operacijama i zavisnosti o kokainu, oženio se 2002. s glumicom Lajzom Mineli (71), a razveli su se 2007. godine. Lajzin prijatelj, pevač Elton Džon (70), za večerom je 2003. pred zajedničkim prijateljima rekao kako bi "Lizi voleo da kupi heteroseksualnog muža" i time potvrdio šuškanja da je Gest još jedan u nizu gej muškaraca s kojima je Mineli u vezi ili braku. I njen bivši muž, pokojni australijski pevač Peter Alen, bio je homoseksualac.

O pokojnom mužu ništa lepo: Lajza Mineli bez milosti

- Ubiću ga, što on umišlja. Kakve to gluposti o meni priča - urlao je besni Gest. Profesionalnom ubici već je platio, ali onda se, tvrdi telohranitelj Handi , ipak predomislio jer se bojao zatvora, prenosi 24sata.hr

A post shared by HELLO! magazine (@hellomaguk) on Apr 12, 2016 at 8:23am PDT

Lajza  za to navodno nije znala, a razveli su se jer je Gest tvrdio da ga je glumica i pevačica tukla kad bi se napila.

Voditelj je preminuo od srčanog udara u hotelu u Londonu 2016. godine. Iza sebe je ostavio 3,5 miliona funti kockarskih dugova, a bio je dužan i svom dileru kokaina, kao i plastičnom hirurgu kod kojeg je uradio više od 15 plastičnih operacija.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram