Bekam za ljubav ne žali para: Viktoriji za godišnjicu poklon od 7 miliona evra?

Bekam za ljubav ne žali para: Viktoriji za godišnjicu poklon od 7 miliona evra?

Autor: | 16/05/2017

0


Viktorija (43) i Dejvid Bekam (42) imaju skladan brak i mnogima su uzor jer pokazuju da ljubav može opstati i u današnje vreme kada se izazovi nalaze na svakom koraku. Oni su u braku već punih 17 godina, a u vezi su dve decenije, a sreću im upotpunjuje njihovo četvoro dece.

Poznata modna dizajnerka je nedavno za magazin “Vogue UK” otkrila da je napisala “pismo samoj sebi”, pod nazivom “Šta bih želela da sam znala” gde se prisetila prvog susreta sa Dejvidom.

– Upoznaćete se u loži Mančester Junajteda, a ti ćeš biti malo pripita, tako da se nećeš najjasnije sećati svih detalja. I dok će drugi igrači stajati za šankom i ispijati piće, videćeš Dejvida kako stoji sa strane sa svojom porodicom (on tada još uvek neće igrati za prvi tim – a ti ćeš već biti poznata). Primetićeš da ima sladak osmeh, prisetila se Viktorija i dodala kako mu je zapisala broj telefona na avionskoj karti za let London-Mančester, koju on i dan danas čuva.

Venčali su se dve godine kasnije, a njihovu svadbu mediji su proglasili svadbom decenije.

Bivši fudbaler je odlučio da obraduje svoju suprugu specijalnim poklonom i na taj način obeleži dve decenije njihove ljubavi. Kako su preneli strani tabloidi on je odlučio da Viktoriji kupi privatno ostrvo na Karibima koje se prostire na 250 hektara površine s plažom dugom osam kilometara i za njega je spreman da plati čak sedam miliona evra.

Ipak. čini se da su mediji malo požurili jer Dejvid kaže da od ostrva nema ništa.  -Apsolutno je netačno da kupujem ostrvo Viktoriji, bio je kratak fudbaler u izjavi za Dejli Mejl.

 

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram