Da li je ljubomora rasturila brak Džonija Depa i Amber Herd?

Da li je ljubomora rasturila brak Džonija Depa i Amber Herd?

Autor: | 25/05/2017

0
Amber i Džoni u vreme dok su bili u braku

U jednoj tužbi navodno su otkriveni pravi razlozi razvoda Džonija Depa i Amber Herd.

Naime, producent Kristofer Hali tvrdi da je slavni glumac primorao tadašnju suprugu da odustane od snimanja filma "London Fields", zbog provokativnih scena u kojima je trebalo da učestvuje. To je navodno bila kap koja je prelila čašu i koja je dovela do njihovog razvoda.

Ovo su otkrili sudski dokumenti koji su deo komplikovane parnice koju producenti vode protiv Amber. Nju su tužili za 10 miliona dolara zbog odustajanja od ove uloge, dok je ona podnela protivtužbu u kojoj tvrdi da su je seksualno eksploatisali.

Henli sada tvrdi da je verovatno da je Amber odustala od snimanja filma zbog Džonija, i da je sve to bio deo njihovog burnog odnosa. U centru problema navodno su bile scene seksa, zbog kojih je Dep, kojeg je Amber opisala kao bolesno ljubomornog, primorao da odustane od uloge.

Amber Herd karminom zapečatila vezu sa milijarderom Ilonom Maskom

Portparol zvezde "Pirata sa Kariba" negirao je ove tvrdnje i istakao da nema razloga da se Dep uvlači u ovu tužbu njegove bivše supruge.

Ranije ove godine, Henli je pokrenuo tužbu protiv Amber tvrdeći da je ona napravila neautorizovane promene na scenariju filma, i da je odbila da ga promoviše onako kako je zahtevao ugovor. U protiv tužbi glumica je optužila producenta da je prekršio njihov sporazum o golotinji tako što je tajno koristio dublerku kako bi snimio eksplicitne scene seksa. Ona kaže da je on to učinio namerno kako bi naterao publiku da pomisli da je ona zaista snimila te scene.

Film je zasnovan na istoimenom romanu, a Amber je trebalo da igra glavnu ulogu, fatalnu ženu koja se upliće u afere sa trojicom muškaraca, a zna da će je jedan od njih ubiti. Glumačku ekipu pored nje čine i Bili Bob Tornton, Kara Delevinj i Džejmi Aleksander, a manju ulogu trebalo je da dobije i Džoni Dep. Ali, snimanje još nije počelo zbog ovog sukoba glumice i producenta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/cover/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti