Kloi Kardašijan: Profesorka u školi me je pred svima ismevala zbog visine i debljine

Kloi Kardašijan: Profesorka u školi me je pred svima ismevala zbog visine i debljine

Autor: | 13/08/2017

0

Nesrećna Kloi Kardašijan ima posla sa nasilnicima tokom čitavog svog života, ali ne onima koji se služe silom, već onim najgorima koji se služe rečima kako bi vas što više povredili.

Na nesreću, neki od takvih zlostavljača bili su i među njenim profesorima u srednjoj školi. Često su pravili neumesna poređenja njenog izgleda sa "mršavijim i zgodnijim" sestrama Kortni i Kim.

Prisetivši se jedne profesorke koja je bila vrlo domišljata u načinima ismevanja Kloi, rijaliti zvezda je otkrila:

- Nikada nije rekla otvoreno da sam debela, ali sam znala da su svi komentari koje mi je upućivala u korelaciji sa mojom veličinom, visinom, debljinom... Reči su najjače oružje koje posedujemo, one seku najdublje - rekla je Kloi za DailyMail.

Iako je oduvek važila za "ružno pače" porodice Kardašijan, jer se izdvajala svojom visinom i izgledom, Kloi je danas zaista dovela svoju liniju do savršenstva. Od razvoda od Lamara Odoma, ona se posvetiila vežbanju i radu na sebi, tako da zaista može da bude ponosna na svoj izgled. Njen dečko Tristan je obožava, ali je paparaci i dalje "uhvate" dok u nekom izlogu posmatra svoje obline i proverava da li je sve u redu.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 6, 2017 at 1:17pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još