Oni su veći heroji u stvarnosti nego na filmskom platnu

Oni su veći heroji u stvarnosti nego na filmskom platnu

Autor: | 24/08/2017

0

Kada se nađemo u trenucima neposredne opasnosti u kojima je ugrožen naš ili život drugih, reagujemo instinktivno i bez puno razmišljanja.

Tako je i sa slavnim glumcima koji često glume heroje u filmovima ili serijama, ali mnogi od njih heroji su i stvarnosti.

Oskarovac Džejmi Foks, na primer, bio je u svom domu kada je čuo strašan sudar. Izjurio je iz kuće i vidio prevrnut automobil koji se ubrzo nakon sudara zapalio. Glumac je odmah otrčao da pomogne povređenom muškarcu koji je bio u automobilu. Isekao je sigurnosni pojas i izvukao muškarca, a auto se zatim zapalio.

Džejmi Foks: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla poroka

Glumica Kejt Vinslet takođe je hrabro reagovala tokom požara koji je buknuo kada je grom udario u kuću Ričarda Brensona. U kući je u trenutku požara bila  majka britanskog milijardera, koju je Kejt odnela na sigurno, piše vecernji.hr

Glumica Demi Mur  uz pomoć moderne tehnologije uspela je spase ženu koja je htela da izvrši samoubistvo. Demi je bila na Tvitteru kad je pročitala poruku nepoznate žene koja je glasila: "Uzimam nož, onaj najveći, najoštriji. Prerezaću ruku celom dužinom da ne bih gubila vreme ". Glumica je poruku objavila na svom profilu na Tvitteru pa su njeni obožavaoci pozvali policiju. Policajci su locirali 48-godišnju ženu u San Joseu u Kaliforniji i prevezli je u bolnicu.

Šest godina kasnije: Ešton Kučer priznao šta mu je najteže palo kada se razveo od Demi Mur

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash