Prekinuto snimanje: Ko je kriv što nećemo gledati nastavak filma "Seks i grad"?

Prekinuto snimanje: Ko je kriv što nećemo gledati nastavak filma "Seks i grad"?

Autor: | 29/09/2017

0

Za sve ljubitelje kultnog ostvarenja  "Seks i grad"  stigla je tužna vest - treći nastavak filma o četiri najbolje prijateljice iz Njujorka i njihovim zajedničkim avanturama ipak se neće snimiti, a krivac je glumica Kim Katral.

Iako je upravo zbog uloge nezaboravne Samante, zavodljive menadžerke za odnose s javnošću otvorenih pogleda na život , postala planetarno popularna, 61-godišnjakinja je sada sve druge projekte stavila ispred ovog, piše dejlimejl.

Naime, Kim je postavila uslov, da prvo završi  sve svoje druge projekte na kojima već radi , iako je ovo sigurno najveći i najunosniji koji ima . Ipak, produkcija je odbila njene hirovite zahteve i zbog toga je snimanje filma prekinuto, prenosi tportal.

-Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Katral. Svi su se radovali i jedva čekali da snimanje počne, a Kim je, kao i uvek, počela da izvoljeva i od sebe da pravi žrtvu. Imala je hrabrosti da dođe i i da kaže da će se pojaviti na setu samo pod uslovom da završi sve njene projekte u kojima trenutno učestvuje. Smešno. Šta ona misli, da je Džordž Kluni,  rekao je za Daili Mail je jedan od neimenovanih izvora.



-Ovaj film, odnosno serija je i stvorila i, budimo iskreni, jedino po toj ulozi je i poznata. Svi ostali ljudi već su prilagodili svoje živote ovom velikom projketu, doselili se u Njujork i odbili druge poslove koji su im se nudili. Ovo je zaista neodgovorno od nje,
dodao je drugi izvor.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti