Kim Katral: Nikada više neću glumiti Samantu Džons, to je završena priča

Kim Katral: Nikada više neću glumiti Samantu Džons, to je završena priča

Autor: | 04/10/2017

0

Glumica Kim Katral potvrdila da je više nećemo gledati u ulozi Samante Džons.

- Nikada više neću glumiti Samantu Džons, u to vas uveravam. Za mene je to završeno, završeno bez žaljenja, samo želim da je Sara Džesika Parker bila prijatnija - otkrila je Kim Katral voditelju Pirsu Morganu .

Prekinuto snimanje: Ko je kriv što nećemo gledati nastavak filma “Seks i grad”?

A post shared by Sipsy (@sipsy87) on Oct 3, 2017 at 3:34pm PDT

A onda je srušila i mit o četiri najbolje prijateljice koje su zajedno u dobru i zlu, otkrivši da je odnos između četiri glumice bio težak jer su imale različite prioritete u životu.

- Sve one imaju decu i ja sam deset godina starija (od njih), a od kada se završila serija "Seks i grad" provodila sam vreme izvan Njujorka kako ih ne bih viđala. Jedina zajedničko što smo imali jeste serija, a serija je završena - rekla je Kim.

Do problema u pregovorima je došlo kada  je Kim postavila uslov, da prvo završi  sve svoje druge projekte na kojima već radi , što je produkcija odbila.

Kim Katral: Ljubav je kao bolest

A post shared by Sabrina (@midas.tongue) on Oct 3, 2017 at 12:00am PDT

-Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Katral. Svi su se radovali i jedva čekali da snimanje počne, a Kim je, kao i uvek, počela da izvoljeva i od sebe da pravi žrtvu. Imala je hrabrosti da dođe i i da kaže da će se pojaviti na setu samo pod uslovom da završi sve njene projekte u kojima trenutno učestvuje. Smešno. Šta ona misli, da je Džordž Kluni,  rekao je za Dejlimejl je jedan od neimenovanih izvora.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti