Kardašijanovi uvećavaju bogatstvo: Potpisan nov ugovor "težak" 150 miliona dolara!

Kardašijanovi uvećavaju bogatstvo: Potpisan nov ugovor "težak" 150 miliona dolara!

Autor: | 24/10/2017

0

Porodica Kardašijan-Džener već dugi niz godina uz rijaliti i sve ostale dodatne komponente, od kozmetike, objava na društvenim mrežama, odeće... Uvećava svoje bogatstvo, a sada je stigla još jedna pozamašna finansijska injekcija.

Kako prenosi TMZ, oni su potpisali nov ugovor sa E! kanalom na kojem se emituje njihov šou "Keeping up with the Kardashians", vredan čitavih 150 miliona dolara.

Ovo je do sada najuspešniji ugovor koji su potpisali, jer su u prethodnom dobijali "samo" po 20 milona u pet cilusa, te je prošli ugovor bio težak samo 100 miliona dolara.

Članovi porodice već imaju plan o raspodeli novca, koji im je dat da bi ih svet gledao do 2019. godine.

Šou će se emitovati narednih pet sezona, a podsetimo se da su nedavno obeležili desetogodišnjicu. Ako uzmemo u obzir da su na samom početku Kim, Kajli, Kortni i Kloi bile tek devojčice, a da se porodica uvećala te su tu novi klinci koji odrastaju u rijalitiju, posebno Sejnt i Nort, a i da su sestre ponovo trudne, šou ćemo gledati narednih 20 sezona, godina...

Mada, možda neko u porodici ponovo odluči da promeni pol, možda Blek Čajna odustane od tužbe i vrati im se u zagrljaj, a Rob nakon napornih tretmana postane model... Sa njima se nikada ne zna.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/promo/E!

Najnovije vesti