Princ Hari o veridbi: U Megan sam  se neverovatno brzo zaljubio, to mi potvrđuje da su se sve zvezde poređale

Princ Hari o veridbi: U Megan sam se neverovatno brzo zaljubio, to mi potvrđuje da su se sve zvezde poređale

28/11/2017

0

Britanski princ Hari (33) i holivudska glumica Megan Markl (36) objavili su da će se venčati sledeće godine, istakavši da se njihov odnos razvio "neverovatno brzo" nakon "slepog sastanka".

-Činjenica da sam se zaljubio u Megan tako neverovatno brzo bila mi je potvrda da su se sve zvezde poređale, sve je bilo savršeno. Ova lepa žena... je ušla u moj život, ja sam ušao sam u njen život, rekao je Hari u telvizijskom intervjuu, preneo je Rojters.

Nakon samo dva sastanka, oni su odlučili da odu zajedno na odmor u Bocvanu, a u septembru ove godine prvi put su se pojaviliu zajedno u javnosti u Torontu, piše Tanjug.

Markl je pokazala svoj sjajni prsten sa tri dijamanta, koji je dizajnirao sam Hari. Centralni dijamant potiče iz Bocvane, a dva koja ga okružuju su uzeta iz lične kolekcije njegove pokojne majke Dajane.

Princ Hari (33) je peti u liniji nasledstva na britanski presto, posle svog oca prestolonaslednika Čarlsa, brata princa Vilijama, bratanca princa Džordža i bratanice princeze Šarlote. Kao i supruga princa Vilijama Kejt, ni Megan neće postati princeza odmah po venčanju sa Harijem, navela je britanska novinska agencija.

Markl je rođena u Los Andjelesu 1981, njen otac je bio direktor rasvete u TV sapunicama, a majka klinički terapeut. Prvi put se pojavila na TV 2002. godine u epizodi lekarske drame "Opšta bolnica", a potom u više TV programa i filmova, kao što su "Grozni šefovi", da bi slavu stekla u ulozi Rahel Zane u seriji "Odela".

Ona se udala 2011. godine za filmskog producenta Trevorom Engelsonom, od koga se razvela dve godine kasnije.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty

Najnovije vesti