Megan Markl je oduvek fascinirana kraljevskom porodicom, želi da bude kao Dajana? (video)

Megan Markl je oduvek fascinirana kraljevskom porodicom, želi da bude kao Dajana? (video)

Autor: | 29/11/2017

0

Megan Markl je oduvek fascinirana kraljevskom porodicom i nada se da će biti drugo izdanje princeze Dajane - rekla je Meganina prijateljica iz detinjstva.

Markl je uprkos tome, prilikom objave veridbe sa Harijem, rekla kako "nije previše znala" o svom vereniku plave krvi i o njegovoj porodici pre nego što ga je upoznala. Ali, njena drugarica iz detinjstva Ninaki Pridi kaže da su još kao tinejdžerke putovale u London, a da je Megan i tada bila opsednuta kraljevskom porodicom, piše Daily Mail.

- Uopšte nisam šokirana njenom veridbom sa Harijem, ona je to planirala čitavog života - rekla je Pridi za Mail.

- Ona je dobila tačno ono što je želela, a princ je pao na njenu igru - dodala je ona i napomenula:

- Oduvek je bila fascinirana kraljevskom porodicom. Ona želi da bude novo izdanje princeze Dajane. Vrlo pažljivo će igrati svoju ulogu. Ali, moj savet princu je da bude oprezan s njom - dodala je Pridi.

Postoji i fotografija na kojoj tada petnestogodišnje devojčice Megan i Ninaki poziraju ispred Bakingemske palate.

Samo dan ranije, Markl je stojeći sa princom izjavila:

- Pošto sam iz Amerike, nisam odrastala sa istim doživljavanjem i shvatanjem kraljevske porodice Ali sada, jasno mi je u potpunosti da postoji globalno interesovanje za njih. Nisam previše znala o Hariju, tako da prilikom našeg upoznavanja jedino pitanje koje sam postavila prijateljima pre nego što sam ga videla, bilo je - da li je fini? Jer, da nije bio drag i fini, nisam smatrala da bi upoznavanje uopšte imalo smisla - rekla je Megan.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty