Džejson Momoa: Poslednja sezona “Igre prestola” biće najbolje što se ikada emitovalo na televiziji

Džejson Momoa: Poslednja sezona “Igre prestola” biće najbolje što se ikada emitovalo na televiziji

02/12/2017

0

Glumac Džejson Momoa, koji je u prvoj sezoni serije “Igra prestola” tumačio lik Kala Drogoa, poznat je kao veliki obožavalac te popularne serije.

Tokom nedavnog boravka u Belfastu, gde je posetio ekipu serije na snimanju, on je o završnoj osmoj sezoni “Igre prestola” saznao mnogo više nego što je to želeo, piše Mašabl.

A post shared by Judy_o (@outerspace27) on Dec 2, 2017 at 4:44am PST

– Da samo možete da znate kakva će biti sledeća sezona… To će biti najbolja stvar koja se ikada emitovala na televiziji – izjavio je Momoa za “Entertejnment vikli”, a prenosi B92.

– Biće to nešto potpuno neverovatno. Bilo mi je malo glupo kada sam to saznao, zato što sam zaista veliki fan, i uopšte nisam želeo da znam šta će se dogoditi. Kada sa čuo, pomislio sam: ‘Prokletstvo, nije trebalo to da saznam!

Iako datum početka prikazivanja osme sezone još nije određen, brojni poznavaoci i ljubitelji predviđaju da bi to moglo da se dogodi u martu 2019. godine. To je i Momoa, na neki način, indirektno potvrdio:

– Kada sam video Džona Snežnog i družinu, bele šetače na sve strane i zmaja koji kreće na njih… pomislio sam: Šta? Nije valjda sa ću morati da čekam još godinu i po dana na sve ovo? – rekao je on.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty/Instagram