Kloi Kardašijan isterala brata iz kuće

Kloi Kardašijan isterala brata iz kuće

Autor: | 27/01/2016

0

Rob Kardašijan više nije dobrodošao u domu svoje sestre Kloi Kardašijan, jedine koja je sve vreme bila iz njega i podržavala ga tokom borbe sa depresijom.

Posrnula TV zvezda živela je u kući svoje sestre godinama, ali mu je sada pokazala vrata i rekla da se više ne vraća, otkako se saznalo za njegovu romansu sa Blek Činom, koja je uvek govorila samo ružne stvari o njihovoj sestri Kim Kardašijan Vest i polusestri Kajli Džener, zbog veze sa Tigom, koji je otac njenog deteta.

- Više nije dobro došao u Kloinoj kući. Sve mu je istrpela, ali sada je pretrerao. Kloi je veoma vezana za porodicu i uvek je govorila da joj je njena "krv" najvažnija. Međutim, Rob je sada zgazio po tome. On i Blek su u vezi nedeljama, niko ne zna koliko je to ozbiljno, ali očigledno to radi da bi provocirao sestre. Bio je usamljen dugo, naravno da mu prija da neko obrati pažnju na njega, posebno jer je upao u depresiju zbog viška kilograma, kada ga je ostavila Rita Ora. Da li ih vezuju osećanja, niko ne može da tvrdi, činjenica je da ih više vezuje mržnja koju imaju prema sestrama Kardašijan-Džener - kaže izvor blizak najpoznatijoj rijaliti porodici na svetu.

Blek i Kim su jedno vreme bile dobre drugarice, pa je čak bila i na venčanju nje i Kanjea Vesta 2014. godine, sa Tigom, svojim tadašnjim dečkom, sa kojim ima trogodišnjeg sina Kinga Kaira Stivensona. Međutim, otkako se Kajli viđa sa Tigom, razmenile su gomilu uvreda preko društvenih mreža.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti