Više se ne svađaju: Kim Kardašijan i Amber Rouz postale najbolje drugarice? (foto)

Više se ne svađaju: Kim Kardašijan i Amber Rouz postale najbolje drugarice? (foto)

Autor: | 02/02/2016

0

Muž Kim Kardašijan, Kanje Vest je nedavno bio umešan u žestoku Tviter raspravu sa bivšim Amber Rouz - Vizom Kalifom.
Ali u iznenađujućem obrtu situacije, Kim Kardašijan (35) je objavila veoma prijateljski Instagram post sa Amber (32). Kim očigledno nema nikakve zle namere prema Amber, a u opisu je stavila "Čaj, neko?" Amber je objavila istu fotografiju kao i smajli Kermit.

Na slici devojke izgledaju superblisko, sa Kim koja ima ispletene kikice. Amber ima jak crveni ruž i nosi kožnu jaknu sa nitnama, dizajnera Alexandra McQueena.

Tea anyone?

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 2, 2016 at 1:45am PST


Amber je nedavno tvitovala veoma lične poruke o seksualnom životu nje i Kanjea sa kojim je bila od 2008. do 2010. godine. Slika dolazi ubrzo nakon što se Kanje izvinio posle tvitova gde je spominjao sina Amber Rouz i Viz Kalife.

Swingers ?☕️

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Feb 2, 2016 at 1:45am PST

Nakon što se Amber oglasila, on ih je obrisao. Vrhunac sukoba je bio kada je Džeri Springer na Tviteru napisao da bi trebalo da odu u njegov šou i reše sve.

Kanje je i ranije vređao Amber i nazivao je striptizetom i sponzorušom i da je morao da se tušira 30 puta da bi izašao sa Kim nakon Amber, a u najnovijoj pesmi je ubacio stihove: "My ex said she gave me the best years of her life, I saw a recent picture of her, guess she was right."

Amber i Viz venčali su se u julu 2013. a podneli zahtev za razvod u septembru 2014.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash/instagram

Najnovije vesti