Ovi trikovi su zaslužni za dobar izgled Kim Kardašijan

Ovi trikovi su zaslužni za dobar izgled Kim Kardašijan

Autor: | 07/02/2016

0

Kim Kardašijan je jednom prilikom izjavila da ponekad spava s kompletnom šminkom na licu, ali to nije jedina neobična navika koju ona ima.

Postoji nekoliko "trikova" kojima se ona služi, a koji, očigledno, značajno doprinose njenoj lepoti.

Pere kosu dva puta nedeljno

U intervjuu na svojoj stranici, Kim je nedavno otkrila da kosu pere samo dva puta nedeljno, kako je šamponiranje ne bi dodatno isušilo. Evo njenog recepta: dan nakon što je isfenira, kosu nosi neobavezno oblikovanu, sledeći dan je ispegla, a sutradan je veže u zategnuti rep. Tek nakon toga, petog dana, ponovno je vreme za pranje kose.

Podlogu nanosi na celo telo

Zvuči neverovatno, ali je istina. Njen šminker otkrio je da zvezda nanosi podlogu ne samo na lice, već i na uši, ruke, stopala i noge. Preporuka je za "obične" žene  da puder stavljaju samo na uši, da ne bi ispale crvene na fotografijama.

Novi ombre na obrvama

Njen šminker priznao je i da njene obrve popunjava dvema olovkama različitih nijansi kako bi delovale što nežnije i prirodnije.

Jedan ajlajner nije dovoljan

Naravno, Kim ne bi bila to što jeste kada u svemu ne bi bila ekstravagantna. Naime, ona na kapke nanosi čak četiri različita ajlajnera istovremeno. Zašto? Odgovor zna samo ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još