Bouvi saznao da će biti deda nekoliko dana pre smrti

Bouvi saznao da će biti deda nekoliko dana pre smrti

Autor: | 11/02/2016

0


Kultni britanski muzičar Dejvid Bouvi saznao je nekoliko dana pre nego što je umro, 10. januara ove godine, da će u junu postati deda, otkrio je Bouvijev sin, reditelj Dankan Džouns.

- Prošlo je mesec dana od kada je moj otac preminuo. Na božićnoj čestitiki sam mu napisao da će u junu postati deda - naveo je Dankan Džouns u poruci na Tviteru.

Bouvijev sin iz prvog braka, oženjen je s fotografkinjom Roden Ronkiljo. Bouvi ima i ćerku Aleksandriju, Leksi, iz braka sa s manekenkom Iman.

Dejvid Bouvi, jedan od najuticajnijih umetnika u poslednjih 50 godina, preminuo je 10. januara u 70. godini, dva dana nakon objavljivanja albuma Black Star koji je izdat na njegov rođendan, 8. januara.

Na vest o Bouvijevoj smrti stigle su mnoge reakcije iz sveta umetnosti i politike - od kolega muzičara i saradnika, pa do političkih lidera i Vatikana.

Međunarodni filmski festival koji večeras počinje u Berlinu odaće poštu velikom umetniku prikazivanjem filma u kojem je glumio, "The Man Who Fell to Earth" iz 1976. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin