Optuženi za seksualno uznemiravanje: Robi Vilijams i supruga moraju na sud

Optuženi za seksualno uznemiravanje: Robi Vilijams i supruga moraju na sud

Autor: | 21/02/2016

0


Robi Vilijams i njegova žena Ajda Fild moraju da se pojave na sudu jer ih je čovek koji je bio zaposlen kod njih optužio da ga je bračni par seksualno uznemiravao.

Lični asistent, Džajls Debonfils, pokrenuo je parnicu protiv glumice Ajde Fild tvrdeći da ga je ona seksualno uznemiravala, a Robi Vilijams ništa nije učinio to da spreči.

Poznati par, koji je u braku već pet godina, demantovao je ove tvrdnje, ali sudija je to sve odbacio.

Uprskos mejlu koji je Džajls posla Ajdi početkom 2015. godine u kome piše da "voli da radi za njenu porodicu", novo ročište je zakazano za 19. avgust u Los Anđelesu.

Vest je procurela pošto je Ajdin i Robijev advokat, Ben Mejselas, Debonfilsa nazvao "sramotom za pravni sistem".

Ajda je navodno često imala neumesne komentare seksualne prirode, delila intimne informacije koje su se ticale seksualnog života. Mama dvoje dece se navodno šetala polugola i tražila od ljudi iz njene okoline da joj odgovore na pitanja koja su se ticala njenog tela i same pojave.

Debonfils je otpušten u januaru pošto je tri meseca radio za Robija. On na sudu želi da pronađe pravdu i zbog diskriminacije, nepoštovanja ugovora koji su sklopili prilikom zaposlenja uz napomenu da su i Robi i Ajda rekli da će imati posao u narednih šest meseci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Robi Vilijams

Pročitajte još