Kloi Kardašijan: Džejmsu Hardenu nisam bila dovoljna samo ja

Kloi Kardašijan: Džejmsu Hardenu nisam bila dovoljna samo ja

Autor: | 25/02/2016

0

Kloi Kardašijan je iza sebe ostavila vrlo burnu godinu dana, a upravo se u tom razdoblju zaljubila i u košarkaša Džejmsa Hardena.

Par je raskinuo posle osam meseci, a svi su mislili da je to zato što se Kloi vratila u zagrljaj svog bivšeg supruga Lamara Odoma, koji se odlično oporavlja, nakon što je u oktobru prošle godine pronađen na podu jednog bordela, u pijanom i drogiranom stanju.

Kloi je sve vreme bila uz njega, no paralelno se viđala i sa Džejmsom u noćnim izlascima, pa nikome nije bilo previše jasno šta se tu događa. Ali, ona je sama rasvetlila priču.

Naime, u najavi za novu epizodu njenog šoua "Kocktails with Khloe", ona je priznala da je s NBA zvezdom raskinula zato što ju je on prevario. Iako nije otkrila detalje prevare, priznala je da je našla "dokaze o tome".

Navodno je mladi košarkaš bio taj koji je forsirao monogamiju, a na kraju se pokazao kao prevarant.

- Bila sam zadovoljna time da naša veza bude opuštena. Mnogo toga se događalo u našim životima, a i on živi u Hjustonu, ja u Los Anđelesu. Rekla sam mu da bi bilo najbolje da idemo polako, pa da vidimo gde će nas to odvesti. Ali, on je bio taj koji je želeo više, iako je on tražio da budemo upućeni isključivo jedno na drugo, iako je on bio taj koji je želeo da se obaveže - otkrila je.

Ipak, šuška se i da Kloi razmišlja o novom pomirenju s bivšim suprugom, iako za to nema nikakve potvrde. Džejsm se još nije oglasio, a Kloi je odmor od burnog ljubavnog života potražila u teretani. Tako se nedavno pohvalila i trbušnjacima, koji su najbolji dokaz da se trud isplatio.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Feb 24, 2016 at 12:10pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti