Da sam znala da ću da rodim dete sa posebnim potrebama, abortirala bih, ali ipak

Da sam znala da ću da rodim dete sa posebnim potrebama, abortirala bih, ali ipak

Autor: | 04/03/2016

0


Najpopularnija britanska starleta i majko petoro dece Keti Prajs nedavno je u jednom intervjuu priznala da bi verovatno abortirala da je znala da će roditi dete sa posebnim potrebama.

Najstariji sin Keti Prajs, Harvej, rođen je sa Prader Vili sindromom, retkim genetskim stanjem, koji prouzrokuje nagle promene u raspoloženju, otežano kretanje i povećan apetit. Ali to nije sve. Harvej takođe ima i oblik autizma i ne vidi na oba oka.

- Znam da zvuči strašno, ali da sam tada znala da ću da rodim dete sa posebnim potrebama verovatno bih abortirala. Bila sam veoma mlada i nisam bila spremna za tu vrstu odgovornosti - kaže Keti.

Ipak, dodaje i da je tako razmišljala kao mlađa, ali i da ga sada nikada ne bi menjala. Čak i da je razmišljala o tome i da usvoji još jedno dete sa posebnim potrebama.

- On je neverovatan u svakom smlislu i zaista ga obožavam, nikada ne bih menjala ni za šta. Tačno je da život sa njim nosi brojne izazove i to se ne završava nikada, a često i druga deca pate zbog toga jer ih ponekad zapostavljam. Ipak nosi i zahvalnost koja je nemerljiva! - kaže Kejti koja je Harvera dobila u vezi sa bivšim fudbalerom Mančestera, Dvajtom Jorkom, a koji nikada nije želeo da ga vidi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty, Instagram hellomagazin
Tagovi: keti prajs