Olivija Njutn Džon izgleda zanosno i sa 67 godina (video)

Olivija Njutn Džon izgleda zanosno i sa 67 godina (video)

Autor: | 05/03/2016

0

Olivija Njutn-Džon ne posustaje sa svojom muzičkom karijerom, ali ne pokazuje ni da se predaje godinama, što je dokazala i svojim poslednjim nastupom u Brazilu.

Izuzetno mladolika Olivija, iako ima već 67 godina, na sceni je bila poput oluje kada je publici u Sao Paolu otpevala neke od svojih najdražih hitova.

Na sceni se pojavila u pomalo konzervativnom, ali ipak glamuroznom stilu, u belom blejzeru koji je dao notu ozbiljnosti i otmenosti njenom fantastičnom nastupu.

Ispod je nosila svetlucavu crnu bluzu koja je bila taman toliko otkopčana, da daje pogled na njen dekolte, što je upotpunilo njen izgled uz prepoznatljivu bob frizuru.

Međutim, njen makeup  je uključivao tešku senku na očima koje su tako došle do izražaja, dok su usne bile prirodne, bez ruža.

Izgled je upotpunila ogrlicom koja je još više naglasila svetlucavost njene odevne kombinacije.

Australijska zvezda ima raspored prepun nastupa, tako da odmah nakon Brazila putuje za Kuritibu gde nastupa u subotu uveče.

Olivija zatim putuje za Argentinu, potom Peru, Čile i Ekvador, ali je nekako uspela da pronađe i malo vremena i poseti čuvenu plažu u Brazilu - Kopakabanu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash