Kim zaista više nema šta da kaže, na kritike odgovorila novim golišavim selfijem (foto)

Kim zaista više nema šta da kaže, na kritike odgovorila novim golišavim selfijem (foto)

Autor: | 08/03/2016

0

Kim Kardašijan je juče objavila svoj selfi na kome je pozirala potpuno gola, zbog čega su sa svih strana počela da pljušte kritike.

Neki su je optuživali da je obilato koristila programe za sređivanje fotografija pre nego što je objavila selfi, dok su drugi počeli naglas da govore da Kim više nema ništa zanimljivo da objavi, pa je igrala na sigurno kartu - golotinju.

I dok prvi možda i greše, drugi su sasvim u pravu jer je Kim na kritike odgovorila tako što je objavila još jedan selfi, i ponovo se fotografisala potpuno gola.

Ona je pokazala svoje golo, a uz fotografiju je napisala samo jednu reč - oslobođena, što bi verovatno trebalo da sugeriše o stanju njenog duha, mada je moguće i da ju je odeća stezala čim ju je tako lako skinula sa sebe.

Prethodno joj je upućen veliki broj kritika i osuda zbog jučerašnjeg selfija bez odeće. Među onima koji su je kritikovali bile su i poznate ličnosti. Tako je slavna Bet Midler na Tviteru napisala:

- Kim Kardašijan danas je objavila goli selfi. Ako Kim želi da vidimo deo njenog tela koji još nismo videli, moraće da proguta kameru.

Bet je uspela da nasmeje veliki broj tviteraša, ali ne i gospođu Kim. Ona joj je odgovorila ovako:

- Hej Bet Midler, znam da je tvoje vreme za spavanje odavno prošlo, ali ako si još uvek budna i čitaš ovo, pošalji svoje gole slike. Samo se šalim - napisala je Kim.

I 19-godišnja glumica Kloi Grejs Morec osudila je Kim.

- Kim, nadam se da shvataš koliko je važno postaviti ciljeve mladim ženama i naučiti ih da imamo mnogo toga više da ponudimo od svojih tela.

Kim odgovorila ovako:

- Poželimo dobrodošlicu Kloi Grejs Morec na Tviter, pošto niko ne zna ko je ona. Ipak, tvoja naslovnica za magazin "Nylon" je slatka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan