Orlando Blum prestrašen zbog upoznavanja Kejtinih roditelja

Orlando Blum prestrašen zbog upoznavanja Kejtinih roditelja

Autor: | 21/03/2016

0

Britanski glumac Orlando Blum navodno je „prestrašen“ zbog upoznavanja religioznih roditelja svoje nove devojke, pevačice Kejti Peri.

Zvezda filma Gospodar prstenova priznao je da je veoma nervozan zbog činjenice da su Kejtini roditelji izuzetno religiozni. Od januara, svetski mediji su povezivali glumca sa popularnom pevačicom, a njih dvoje su nedavno i obelodanili svoju vezu nakon zajedničkog odmora na Havajima u februaru.

Ubrzo nakon toga, otputovali su u London gde se Kejti upoznala sa Blumovim roditeljima.

Izgleda da se njihov odnos kreće uzlaznom putanjom, kao i da je došao red na Orlanda da upozna gospodina i gospođu Peri.

- Orlandu se ne žuri da upozna Kejtine roditelje. Oni imaju ogromnu ulogu u njenom životu, pa odlaganje tog poznanstva uzrokuje tenziju i Kejti ne shvata u čemu je problem. Orlando spolja možda deluje samouvereno, ali je užasnut od ideje da ne ostavi loš utisak - otkrio je izvor za britanski magazin Heat.

Drugi razlog bi mogao biti njihova različita duhovna uverenja – Orlando je veoma opušten i navodno duboko veruje u budizam, dok su Kejtini roditelji baptisti.

Ono što je još neprijatnije za Orlanda jeste što je Kejti već upoznala njegovu majku Sonju i sestru Samantu tokom zajedničke posete Londonu.

- Proveli su malo vremena zajedno, ali Kejti se jako svideo taj susret - navodi izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin