Ovako je Kim Kardašijan uspela da smrša 20 kilograma

Ovako je Kim Kardašijan uspela da smrša 20 kilograma

Autor: | 28/03/2016

0

Kim Kardašijan se tokom druge trudnoće drastično se ugojila, ali nije odustala od borbe protiv viška kilograma.

Ona je dobila čak 30 kilograma, taj višak kilograma joj je smetao veoma mnogo, pa je odlučila da sebe natera na odricanja od određene hrane. Ona je na taj način uspela da tri i po meseca oslabi čak 20 kilograma.

Kako bi liniju vratila na staro, njena nutricionistkinja Kolet Heimovic predložila joj je dijetu koja se bazira na većem unosu proteina i izbegavanju ugljenih hidrata.

Reč je o Atkins dijeti, koja moćno utiče na gubitak telesne težine.Ovaj plan ishrane jedan je od najpopularnijih na svetu i korisnici tvrde da održava sitost, te ni u jednom trenutku nećete gladovati.

Sada Kim ima zasita raznovrsnu ishranu i širok asortiman namirnica joj je dozvoljen, poput - ribe, piletine, jaja, mesa, povrća, voća sa niskim glikemijskim indeksom, zdrave masti - oraha i avokada.

- Kombinacija visokog sadržaja vlakana, optimalna količina proteina i male količine masti pomažu joj da izbegne osećaj gladi - kaže Heimovic.

Kim se vrlo lako navikla na redukovanu ishranu, čemu svedoči i 20 kilograma koje je izgubila nakon porođaja. Ipak, ono što navodi kao izazov tokom dijete jeste odricanje od slatkiša.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: kim kardašijan