Eltona Džona prevario suprug?

Eltona Džona prevario suprug?

Autor: | 08/04/2016

0

Iako je britanskim medijima zabranjeno da objave identitet glavnih aktera seks skandala, Amerikanci nemaju takvu zabranu, pa je "National Enquirer" objavio imena učesnika.

Nakon što je objavljeno da su britanski mediji ogorčeni na pravosuđe koje im je sudskim nalogom zabranilo da objave imena ljudi koji su upleteni u seks skandal s poznatim osobama, američki mediji su to ipak učinili.

Sumnje o identitetu su se obistinile pa je tako američki "National Enquirer" objavio naslovnicu na kojoj se nalazi Elton Džon koga je prevario njegov suprug Dejvid Furniš.

Iako informacije nisu zvanično potvrđene, na društvenim mrežama već su se pojavile šale na račun ove delikatne situacije.

Britanski mediji pisali su da je glavi akter seks skandala svetska zvezda koja je u braku sa takođe poznatom osobom i koja je učestvovala u "trojci" s još jednim parom.

Elton sa Dejvidom Furnišem

Britanski mediji su dobro upoznati sa svim detaljima priče, znaju i imena aktera, ali im je sud zabranio da te detalje objave, jer smatraju da to ugrožava privatnost zvezda uključenih u priču. Mediji su besni i zbog toga što se radi o osobi koja se predstavlja kao da je u srećnom braku, ali je na sudu tvrdila da je u "otvorenoj vezi".

Sud je svoju odluku obrazložio time da bi objavljivanje priče ostavilo loše posledice ne samo na tu osobu, već i na dvoje maloletne dece koju ima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images,
Tagovi: elton džon