Miranda Ker pred ultimatumom: Razvod od Evana koštaće je svega!

Miranda Ker pred ultimatumom: Razvod od Evana koštaće je svega!

Autor: | 08/04/2016

0

Veza milijardera Roman Evan Špigela i Mirande Ker je dostigla novi nivo. Nakon 10 meseci zabavljanja Špigel je spreman da zaprosi Mirandu, ali samo ako potpiše već pripremljen bračni ugovor.

Ugovor, koji je predložen Mirandi, izvori nazivaju "gvožđe".

- Evanovi advokati napravili su takav ugovor da u slučaju razvoda Miranda Ker neće dobiti ni centa. Miranda je to čula, smejala se, ali je onda shvatila da je ovo ozbiljno - rekao je insajder.

Istovremeno, Špigel, čije se bogatstvo procenjuje na 2 milijarde dolara je jasno rekao da, ako će oni zaista biti zajedno za života, on će se pobrinuti za buduću suprugu, tako da njoj neće biti potrebno ništa.

32-godišnja Miranda Ker i 25-godišnji Špigel su svoju vezu predstavili u javnosti tokom leta, a slavnih par se ne krije od novinara: njih redovno vide zajedno - u Parizu, na večeri u Los Anđelesu, na odmoru na Korzici.

Evan Špigel, koji je stvorio popularni online servis Snapchat (omogućava da komunicirate preko foto i videa), je tipično "zlatno dete." Odrastao je u porodici uspešnih advokata, a Evan je u detinjstvu bio okružen luksuznim životom.

Do prošle godine, živeo je u istoj kući sa majkom, a zatim kupio vilu za 3.3 miliona dolara.

Snapchat se sada procenjuje na 19 milijardi dolara, a stanje Špigela na 2 milijarde dolara. Među njegovim bivšim ljubavima su Lusinda Aragon, manekenka i pevačica Tejlor Svift.

Što se tiče Mirande Ker, ona je od 2010. do 2013. bila udata za glumca Orlando Bluma. Oni imaju sina, a Mirandin status iznosi 38 miliona dolara, piše grazia.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: miranda ker