Pljušte kritike: Kim Kardašijan ugradila ekstenzije za kosu svojoj maloj ćerki (foto)

Pljušte kritike: Kim Kardašijan ugradila ekstenzije za kosu svojoj maloj ćerki (foto)

Autor: | 09/04/2016

0

Kim Kardašijan svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije s putovanja, trenutno je porodica na skijanju u Koloradu, a na jednoj od fotografija svi su primetili novu frizuru njene ćerkice Nort.

Kim je do sada često bila veoma oštro kritikovana zbog svog stajlinga, ali i zbog odeće koju odabere za svoju ćerkicu. Osim odeće, preispituju se i frizure male devojčice, a mnogi su zamerili Kim da je kosa njege ćerke i suviše često neprirodno stegnuta u punđu.

Sada je Kim na Instagramu objavila fotografiju ćerkice na kojoj su svi odmah primetili novu frizuru, po ugledu na onu koju i njena majka ponekad ima, pa nisu izostali komentari da ta frizura nije primerena tako maloj devojčici.

U pitanju su ekstenzije ekstenzije za kosu, jer je donedavno Nort imala kosu samo do donjeg dela vrata, a sada ima duge pletenice. Mnoge majke zabrinuto su zbog toga komentarisale ovu promenu i upitale da li su ovako malom detetu zaista potrebne ekstenzije za kosu.

S njima se slaže i psihološkinja Barbara Grinberg koja je za Yahoo objasnila zašto ekstenzije nisu primerene za decu.

Velika je razlika između dodavanja vrpci u frizuru i dodavanja nove kose. Deca vole da se presvlače, vole kostime, da se igraju maštovito. Međutim, polutrajna profesionalna priroda ekstenzija nije bezazlena poput perike i stavlja naglasak na lepotu, ali na način koji nije primeren za malu decu. Igrajte se sa svojom decom, ispletite im pletenice, naučite ih kako da to sami rade, ali nemojte slati poruku da je fizički izgled najvažniji - zaključila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: kim kardašijan