O pokojnom mužu ništa lepo: Lajza Mineli bez milosti

O pokojnom mužu ništa lepo: Lajza Mineli bez milosti

Autor: | 19/04/2016

0


Dejvid Gest (62), treći bivši suprug legendarne holivudske glumice Lajze Mineli (70), preminuo je pre nekoliko dana u hotelskoj sobi u Londonu, a nekadašnja gospođa Gest nije imala ništa lepo da kaže o bivšem suprugu.

Naime, kako je otkrila novinarka "New York Post"-a Sindi Adams, u najnovijoj kolumni posvećenoj ovom događaju, legendarna glumica nije štedela reči za bivšeg supruga ni kada je preminuo, pogotovo jer to nije radila ni dok je bio živ.

- Brak Lajze Mineli i Dejvida Gesta trajao je kraće nego kolonoskopija. U čituljama ćete obično pročitati da je pokojnik bio sjajan čovek. Međutim, ovaj pokojnik je bio sve, samo ne sjajan čovek. Moja prijateljica Lajza mi je rekla: "On je gad". Dok je bio živ nije htela da priča sa njim, sada kada je umro, ne želi da priča o njemu - deo je kolumne Adamsove, koja je bliska prijateljica Lajze Mineli.

Međutim, predstavnik za medije holivudske glumice, pokušao je da negira verodostojnost pisanja Adamsove.

- Lajza Mineli se nije oglašavala povodom smrti gospodina Gesta, i svakim pozivanjem na njene navodne izjave, javnost se dovodi u zabludu - stoji u saopštenju.

Da podsetimo, Lajza Mineli i Dejvid Gest su se venčali 2002. godine na intimnoj ceremoniju, kojoj je kumovao Majkl Džekson, dok je Elizabet Tejlor bila počasna deveruša.

Godinu dana nakon venčanja, par se razveo, a Gest je tužio suprugu zbog nasilja u braku, a ona njega za pokušaj krađe.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin
Tagovi: lajza mineli