Ovako je Džordž Kluni zaprosio Amal

Ovako je Džordž Kluni zaprosio Amal

Autor: | 23/04/2016

0

Holivudski glumac Džordž Kluni godinama je važio za zakletog neženju, pa je zato kao grom iz vedrog neba odjeknula vest da je oženio uspešnu advokaticu, prelepu Amal Alamudin.

Njih dvoje savršeno funkcionišu, iako su mnogi na početku njihovog zabavljanja bili skeptični.

Sada je izvesno da Džordž Kluni i njegova supruga Amal imaju skladan brak, a o ljubavi i njihovom odnosu govori i sam glumac.

Miljenik žena rešio je da ispriča kako je zaprosio pravnicu i koliko je dugo razmišljao da učini taj korak.

- Razmišljao sam šest meseci pre nego što sam je zaprosio. To je bio jedan od onih strašnih trenutaka. Pre toga nismo pričali o venčanju, da li bismo to uradili ili ne. Ja sam to pitanje doneo na sto - rekao je Džordž u emisiji Elen Dedženeris.

- Nakon večere, Amal je otišla u kuhinju da opere sudove, što nikada ne radi. U trenutku kada se vraćala iz kuhinje, ugasio sam sveću i zamolio je da donese upaljač da je ponovo zapali. Tražio sam joj još jednu sveću. Kada je izvadila kutiju u kojoj je trebalo da je sveća, unutra je bio prsten. Kleknuo sam i rekao: "Ne mogu da zamislim da provedem ostatak života bez tebe". Gledao sam u prsten, a ona je gledala u mene i rekla: "O, moj bože" - ispričao je Džordž prvi put u javnosti.

Međutim, Amal nije odmah rekla "da", kao što bi se možda očekivalo. Zapravo, trebalo joj je skoro pola sata. Za sve to vreme, Džordž je na kolenima čekao odgovor.

- Znam koliko je trajalo jer je bila podešena plej-lista. 25 minuta, 25 minuta! Na kraju sam bukvalno rekao: "Slušaj, nadam se da je odgovor 'da', ali treba mi taj odgovor, jer imam 52 godine i mogao bih uskoro da iščašim kuk". Tada je ona rekla: "Oh, da" - prisetio se Kluni veridbe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti