Mama Kim ne pita za cenu: Nort Vest ima garderober vredan milion dolara?

Mama Kim ne pita za cenu: Nort Vest ima garderober vredan milion dolara?

Autor: | 16/06/2016

0

Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan, ima čitav tim ljudi koji se svakodnevno trude da devojčica izgleda savršeno gde god da se uputi, a za to su plaćeni čak 5.000 nedeljno.

Uz ekipu koja se bavi njenim stajlingom tu je i ogromni garderober pu skupocene odeće koja je samo san milionima obožavateljki najpopularnije rijaliti porodice, ali i drugim ženama širom sveta.

Trogodišnja devojčica, za pomenutih 5.000 dolara svakodnevno dobija savete stiliste za odabir odeće, lepe pletenice i punđice od frizera i manikir.

Pored toga, njen garderober sadrži zlatne natpise sa njenim imenom i ogledala ukrašena dijamantima, piše "Dejli mejl"

- Garderober male Nort vredi oko milion dolara. Ima "Hermes" torbe i "Balmain" haljine, cipele poznatih dizajnera i torbicu od zmijske kože – kaže neimenovani izvor.

Kim Kardašijan smatra da njena mezimica zaslužuje takav stil života.

- Nort je jedno od najčešće fotografisane dece na svetu. Ona obožava da se sređuje i to je čini srećnom – dodao je izvor.

Da li su pomenute cifre u potpunosti tačne nije toliko ni važno jer je poznato da Kim ne štedi na krpicama, pa je i pre nego što se Nort rodila, naručila "Ralf Loren" haljine i dobijala je skupocene poklone poznatih brendova.

Nort je često bila i počasni gost na modnim revijama čuvenih dizajnera, sedeći u prvom redu sa roditeljima.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News