Prvi se setio: Kalvin Haris piše pesmu o raskidu s Tejlor Svift

Prvi se setio: Kalvin Haris piše pesmu o raskidu s Tejlor Svift

Autor: | 20/06/2016

0

Najnoviji bivši dečko Tejlor Svift, Kalvin Haris, odlučio je da preduhitri poznatu pevačicu i prvi snimi pesmu o njoj.

Tejlor je do sadae sve svoje nesrećne ljubavi opevala u svojim hitovima, a među bivšima koji su dobili svoje pesme nalaze se i Džo Džonas, Hari Stajls, Džejk Gilenhal i Džon Majer.

26-godišnja Tejlor i 32-godišnji Kalvin delovali su kao savršen par, ali početkom ovog meseca su raskinuli i to, navodno, na inicijativu samog Kalvina koji je smatrao da među njima više nema strasti.

Izgleda da je Tejlor to već duže vreme predosećala jer je već na MET Gali u maju čitavu noć igrala s Tomom Hidlstonom, s kojim je sada u vezi.

Premda se Tejlor prva "snašla", očigledno je veoma ljuta na Kalvina jer je s društvenih mreža izbrisala sve foografije na kojima su zajedno.

Kalvin se ovih dana nalazi u studiju gde radi na svom petom albumu i pokušava da smisli pesmu koja će opisati njegov raskid s Tejlor, piše "Mirror".

- Kalvin smatra da priča o bivšima u javnosti nije pravi način, i da mnogo bolje može da se izrazi kroz muziku. Trenutno radi na novoj muzici i pesmama koje govore o slomljenom srcu i izgubljenoj ljubavi - kaže neimenovani izvor.

Tejlor će mu vratiti istom merom, u to ne bi trebalo sumnjati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images