Filmska sudbina Sofije Vergare

Filmska sudbina Sofije Vergare

Autor: | 11/07/2016

0

Sofija Vergara je rođena u siromašnoj porodici u Kolumbiji. Majka joj je bila domaćica, a otac je radio na lokalnom ranču sa životinjama. Nakon završetka srednje škole, upisala je fakultet, studirala je stomatologiju, ali je nikad nije završila, jer joj se osmehnula drugačija vrsta sreće. Zarada na osnovu svog izgleda.

Kada je pre skoro trideset godina šetala plažom u Kolumbiji, Sofiju je primetio jedan fotograf. Tada je imala 15 godina.  Nakon toga je snimila reklamu za "Pepsi", koja se emitovala u Latinskoj Americi.

To joj je bila odkočna daska. Upisala je školu glume, a do tada se bavila modelingom. U međuvremenu je igrala u mnogim manjim filmovima i serijama, a tek 2011. godine je dobila značajniju ulogu u filmu "The Paperboy". Sada je svi najbolje znamo po ulozi u seriji "Moderna porodica".

Sofija se prvi put udala kada je imala samo 18 godina. Bila je to njena velika ljubav iz srednje škole Džo Gonzales. Nihov sin Manolo rodio se 1992. godine, a glumica se razvela 1993. Sedam godina kasnije lepa Sofija se suočila sa rakom tiroidne žlezde, ali se nakon terapija oporavila.

Sofijin mlađi rođeni brat Hulio je 2011. godine deportovan iz Amerike zbog posla sa narkoticima.

- Gledala sam ga kako umire polako, deset godina... Malo, po malo, promenio se. Moj brat je sada druga osoba - rekla je tada Vergara,

Vergara se 2011. godine verila za Nikolasa Loeba, ali je dve godine kasnije objavila da je veridba raskinuta. U julu iste godine, lepa glumica je saopštila da je u vezi sa glumcem Džoom Manganijelom. Venčali su se prošle godine na Palm Biču.

Sofija je do sada zaradila 28,5 miliona dolara, a na listama najpoželjnijih žena na svetu, uvek je u prvih pet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: sofija vergara

Pročitajte još

Najnovije vesti