Kim Kardašijan ne zna za meru: Gaćice i mreža su sve što joj treba za izlazak? (foto)

Kim Kardašijan ne zna za meru: Gaćice i mreža su sve što joj treba za izlazak? (foto)

Autor: | 15/07/2016

0

Starleta, milonerka, lice sa naslovnih strana modnih magazina, ali i "Forbsa", žena koja nas iznenađuje gotovo svakodnevno, Kim Kardašijan, izgleda ima još toga da ponudi svetu, pa tako i najnoviji modni autfit ili "modnu katastrofu"...

Kim je krenula u provod u noćni klub "Skyspace" u Los Anđelesu koji se nalazi na vrhu jedne od zgrada na visini od preko 300 metara i odakle se pruža fantastičan pogled na grad.

Očigledno je želela da lepote samog mesta, ali i doživljaja kada se nalazite u njemu, zaseni svojom "garderobom", te se pojavila vrlo originalno obučena!

Mreža i gaćice su bili sasvim dovoljni za Kiminu večernju toaletu. Da joj ne bi bilo hladno, a možda i zbog urabanog militari trenda koji nikada ne izlazi iz mode, Kim je obukla široku jaknu sa army printom u maslinastoj boji.

Na nogama je imala maslinastozelene čizmice do polovine listova koje se zbog sveopšteg "mrežastog" stajlinga, naravno - pertlaju.

Verujemo da je Kim želela samo da se pridruži trendu i prestane da nosi bruhalter, ali joj je i to bilo nedovoljno te je prozirne tkanine, lateks, spandeks i sve ostalo što jasno ocrtava linije njenog bujnog tela, zamenila nečim jednostavnijim, ali daleko izazovnijim - mrežom.

Nismo sigurni šta je sledeće što će Kim obući ili možda svući?

Da li će uspeti da nas iznenadi i šokira?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još