Rijaliti alhemičarka: Kim Kardašijan za sat vremena zaradila oko 700.000 dolara!

Rijaliti alhemičarka: Kim Kardašijan za sat vremena zaradila oko 700.000 dolara!

Autor: | 20/07/2016

0

Dok se mi trudimo na svom radnom mestu svaki dan od 9 do 17 kako bi mogli da platimo račune, Kim Kardašijan veselo broji novac koji joj doslovno pada u krilo.


Najnovija tezga poznate starlete uključivala je ono što Kim radi najbolje - fotkanje selfija i muvanje među lepim i slavnim ljudima uz potoke šampanjca, a za to je dobila pozamašnu svoticu.

Poznati modni brend Revolve Clothing starleti je navodno platio 700.000 dolara kako bi došla na njihovu zabavu u Hemptonsu i gostima omogućila da se druže i fotkaju s Kim Kardašijan.

Party mode on with @revolve. #revolveinthehamptons

Фотографија корисника Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) дана 16. Јул 2016. у 2:06 PDT


Ovu cifru objavio je tabloid "Page Six", a zastupnici brenda Revolve rekli su kako ta cifra nije baš tačna, ali nisu hteli da komentarišu ništa više, što znači da bi mogla biti blizu istini.


Ono što se sa sigurnošću zna je da je u Hemptons Kim stigla privatnim avionom, sa 25 telohranitelja i da se na zabavi družila sa poznatima.


Brend Revolve već duže radi na kampanji koja uključuje društvene mreže i devojke koje su na njima uticajne, jer osim haljina, žele ženama da prodaju i ideje o tome kako ih iskombinovati i gde ih nositi.


Procenjuje se da takve aktivnosti brend godišnje koštaju oko 400 miliona dolara, prenosi Index.hr

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još