Majkl Lohan potvrdio nagađanja: Lindzi mi je rekla da je trudna! (video)

Majkl Lohan potvrdio nagađanja: Lindzi mi je rekla da je trudna! (video)

Autor: | 27/07/2016

0

Otac glumice Lindzi Lohan, Majkl Lohan, je potvrdio nagađanja da li je njegova ćerka u drugom stanju, ali je i odlučan da se razračuna sa njenim bivšim verenikom Igorom Tarabasovim.

Majkl je u razgovoru za Pagesix rekao da mu je Lindzi poslala poruku u kojoj mu kaže da je trudna.

- Samo je napisala "Tata ja sam trudna", ne znam koliko dugo... - rekao je Majkl.

Majkl ne odustaje od želje da se vidi sa Igorom i da se razračuna s njim.

- Želim da razgovaram s njim ali on ne odgovara na pozive ni na poruke. Može da se krije koliko hoće, ali svi smo videli šta se desilo, a to su ozbiljne stvari - rekao je Majkl koga optužuju da ovim hoće samo da skrene pažnju na sebe i da bude u medijima.

- Mogu da pričaju šta žele, ali kada neko napadne moje dete i ljudi krenu da pričaju kako je ona lažov, ja ću je braniti i govoriću u njeno ime. Vrlo je teško posebno kada sam je video na tom snimku posle onoga što joj se dogodilo i što joj je uradio Igor. Stajala je sama i plakala tražeći pomoć, a nikoga nije bilo da joj je pruži - objašnjava Majkl.

Međutim, Lindzi je posle svega otputovala na Sardiniju gde se našla sa prijateljima na luksuznoj jahti. Na snimku se vidi kako puši, a neki sugerišu kako to ne bi radila da je zaista trudna.

- Provodim vreme sa svojim dobrim prijateljima - napisla je Lindzi na Instagramu - žao mi je što sam nedavno neke svoje privatne stvari tako izložila javno. Sve je to bilo zbog straha i tuge... Svi mi pravimo greške. Na žalost moje su uvek tako javne.

Dear friends. I'm good and well. #ATM I am taking time for myself with good friends. I am sorry that I've exposed certain private matters recently. I was acting out of fear and sadness... We all make mistakes. Sadly mine have always been so public. I have done a lot of soul searching in the past years, and I should have been more clear minded rather than distract from the good heart that I have. Social media comes with the territory of the business and the world we now live in. My intentions were not meant to send mixed messages. Maybe things can be fixed... Maybe not.. I hope they can. But I am 30 years old and I do deserve a #GENTLEgiant Life is about love and light. Not anger ?? Thank you to those who stand by my side

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jul 26, 2016 at 12:45pm PDT

Što se tiče Tarabasova, izvor blizak njemu kaže:
- On je raskinuo sa Lindzi i odbija sve njene pozive. Završio je sa svom tom dramom!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash