Na današnji dan umro je Robin Vilijams, a njegova ćerka ima poruku za fanove

Na današnji dan umro je Robin Vilijams, a njegova ćerka ima poruku za fanove

Autor: | 11/08/2016

0

Ćerka Robin Vilijams Zelda se oprostila od fanova na društvenim mrežama.

Pre dva dana Zelda je rešila da predahne od društvenih mreža, a sve to je povezano baš sa današnjim danom, kada se obeležava dvogodišnjica smrti njenog oca.

- Za vas koji se uvek pitate zašto, i da bi ljudi mogli da se sete tate na dan njegove smrti bez da me bombarduju time ili vrše pritisak na mene i moju porodicu da javno priznamo da to i sami radimo...Uvek ću biti zahvalna za svu ljubav koju svet i dalje ima prema tati, ali zbog očiglednih razloga, ponekada je teže preživeti da budeš sud u koji se ulivaju sva ta osećanja i neko od koga se očekuje da bez težine odgovori na njih. Zato ću se malo povući. Srcu je ponekada potreban predah - napisala je Zelda na Tviteru.

Ona je nastavila:

- Očigledno, zemlja će nastaviti da se okreće. Ovo teško da je važna stvar, ali glavna poenta je u tome da treba da nastavite da se sećate tate kako god hoćete. Ja ću to raditi intimno. Ako želite da slavite njegov život slaveći stvari koje je voleo, samo treba da proguglate i naćićete divne humanitarne organizacije.

Zelda koja pokušava da se ostvari kao glumica napisala je i ovo:

- Možda zbog tvrdoglavosti, ali i zbog nezavisnosti, nikada tati nisam tražila mapu puta, nisam htela da dignem ruke od radoznalosti...To sam morala da shvatim pre nego što je umro, a sada definitivno moram da nastavim sama. Ipak, uživam u tom procesu - rekla je Zelda.

Njen otac, Oskarovac Robin Vilijams je bio najcenjenije ime u modernoj komediji, a izvršio je samoubistvo 2014., u 63. godini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti