Bar Rafaeli rodila ćerkicu Liv

Bar Rafaeli rodila ćerkicu Liv

Autor: | 12/08/2016

0

Jedna od najlepših manekenki sveta, Bar Rafaeli, juče je u Tel Avivu rodila devojčicu Liv.

Nakon veze s holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijem, Bar je pronašla sreću s izraelskim preduzetnikom Adijem Ezrom, za koga se udala u septembru prošle godine, a rođenje ćerke kruna je njihove ljubavi.

U bolnici u Tel Avivu, juče je na svet stigla mala Liv Ezra, a kako prenose izraelski, ali i svetski mediji, devojčica je teška 3.180 grama, a majka se nakon porođaja oseća dobro.

Venčanje Bar i Adija je bilo tradicionalno - po jevrejskom obredu, a zanimljivo je da je par platio vlastima da zatvore vazdušni saobraćaj iznad odmarališta u kome je održano venčanje, da bi imali potpunu privatnost.

Prošle godine njeno ime se i u negativnom kontekstu pominjalo u medijima, kada su ona i njena majka Cipora uhapšene zbog utaje poreza, tačnije zbog neprijavljivanja miliona dolara prihoda i ostalih luksuznih stvari koje poseduju. Nakon što su platile kauciju u iznosu od 130.000 dolara, i obavezale se da u idućih šest meseci neće napustiti Izrael bez dozvole vlasti, puštene su iz zatvora.

Фотографија корисника Bar Refaeli (@barrefaeli) дана 16. Јул 2016. у 8:33 PDT

Nedugo nakon toga Bar je objavila srećnu vest, da očekuje prvo dete sa svojim suprugom. Čitavu svoju trudnoću dokumentovala je fotografijama, koje je delila sa svojim obožavaocima na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Bar Rafaeli