Njoj je najteže pala transfromacija Brusa u Kejtlin

Njoj je najteže pala transfromacija Brusa u Kejtlin

Autor: | 13/08/2016

0


Prošle godine ceo svet ostao je u šoku kada je bivši Olimpijac Brus Džener postao žena Kejtlin.

Ovaj preobražaj najteže su podnele njegove ćerke Kendal i Kajli koje je dobio u braku sa Kris Džener, majkom sestara Kardašijan.

Kendal se slikala za septembarsko izdanje magazina „Vog“ i tom prilikom je prvi put ispričala njenu verziju priče.

Dvadesetjednogodišnja Kendal, koja je postala prepoznatljivo lice u svetu mode, priznala je da joj je još uvek malo čudno kada pogleda neke očeve slike iz prošlosti.

- Malo je ironično razmišljati o tome, njena cela transformacija je bila jako teška za mene jer me je upravo otac naučio svemu - rekla je ona za Vog a prenosi B92.

Kako vreme prolazi svi su se već navikli na činjenicu da je Brus postao žena, ali jedna situacija ostaje čudna.

- Kada gledam naše zajedničke slike postajem jako emotivna. Bude mi jako teško, ali onda se setim da uz sebe imam jednu novu osobu koju volim - kaže Kendal.

- Mislim da smo nekako uvek znale šta Brus oseća. Celog života smo ga hvatale u nekim neobičnim situacijama. Pronalazile smo perike, nosio je lak za nokte i šminku... čak smo u jednom trenutku pomislile da vara mamu - priseća se Kendal.


- Ujutru bi se obukao u ženu dok svi spavaju i radio stvari po kući, da bi se posle preobukao u Brusa. Jedno jutro sam ga čak i zatekla. Videla sam ga kako silazi niz stepenice s perikom, šminkom i štiklama. Smrzla sam se od straha. Nije znao da sam ga videla. To je prvi put da sam oca videla kao ženu
- kaže Kendal.

Mlada manekenka dodala je da je majka Kris znala šta se dešava sa njenim suprugom i njihovim ocem.

- Mama je znala. Znala je od njihovog trećeg sastanka - tvrdi Kendal iako je Kris poricala da je znala da je Brus imao takve sklonosti ranije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: kendal džener

Pročitajte još