Ivanka  stigla luksuznom jahtom: Trampova ćerka prošetala Dubrovnikom (video)

Ivanka stigla luksuznom jahtom: Trampova ćerka prošetala Dubrovnikom (video)

Autor: | 15/08/2016

0

Ćerka Donalda Trampa, republikanskog kandidata za predsednika SAD, Ivanka Tramp, odlučila je da letnji odmor sa svojim suprugom provede u Dubrovniku, a na Instagramu je objavila i fotografije sa hrvatskoj primorja, pišu mediji.

Ivanka je prošetala Dubrovnikom u pratnji supruga Džereda Kušnera, a tu je i njena prijateljica Vendi Deng Mardok, bivša supruga milijardera Ruperta Mardoka.

Oni su uhvaćeni kako šetaju gradom, a par je spremno pozirao kako slučajnim prolaznicima, tako i profesionalnom fotografu.

U Dubrovnik su doplovili luksuznom jahtom Rising sun koja je na 11. mestu na listi najvećih jahti na svetu. Dugačka je oko 138 metara i vredi nešto više od 200 miliona američkih dolara. Pojam je za luksuz i komfor jer ima pet spratova i 82 sobe, a na njoj je ukupno 45 članova posade.

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

Фотографија корисника Ivanka Trump (@ivankatrump) дана 14. Авг 2016. у 8:04 PDT

Opremljena je kao najbolji hoteli tako da vam ništa ne može nedostajati tokom boravka. Spratovi su međusobno povezani liftom, ima veliki spa-centar, teretanu, bioskopsku dvoranu, košarkaški teren, muzičku prostoriju s klavirom i drugim instrumentima, unutrašnji bazen, vinski podrum, a na nju može sleteti i helikopter.

Vlasnik je inače preduzetnik i filmski producent iz Njujorka Dejvid Gefen koji se druži sa svetskom elitom i redovno ih ugošćuje ili im iznajmljuje jahtu.

Inače, Ivanka i Džered su u braku od 2009. godine. Uz najmlađeg Teodora, imaju i četvorogodišnju ćerkicu Arabele Rou i dvogodišnjeg Džozefa Frederika.

Ivanka je na Instagramu objavila i sliku sa Hvara sa svojim suprugom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Ivanka Trump