Rob Kardašijan saznao da čeka ćerku: Hteo sam dečaka, ali srećan sam što je beba zdrava

Rob Kardašijan saznao da čeka ćerku: Hteo sam dečaka, ali srećan sam što je beba zdrava

Autor: | 12/09/2016

0

Rob Kardašijan, brat slavnih sestara Kim, Kloi i Kortni, uskoro će postati tata, a sada je otkriven i pol deteta, koje čeka sa svojom verenicom Blek Čajnom, koja je donedavno bila najveći neprijatelj slavne porodice.

Rob i starleta sto su otkrili u svom reality šouu "Rob & Chyna", koji je nedavno počeo da se prikazuje na televizijskom kanalu E!.

Naime, slavni par očekuje devojčicu, iako je Rob otvoreno priznao pred kamerama kako bi voleo da je dečak.

"Imate već dečka kod kuće?", upitao ih je doktor, misleći na njenog sina iz veze s reperom Tajgom, koji je u vezi s Robovom 19-godišnjom polusestrom Kajli.

"Ja nemam", odgovorio je Rob, ali ga je doktor umirio rečima kako još ima vremena.

- Ovo je vrlo emotivan trenutak. To što sam hteo dečaka ima veze s mojim ocem, ali siguran sam da ću imati odličan odnos sa svojom ćerkom, kakav smo imali ja i tata. Srećan sam što je beba zdrava pa ću biti super zadovoljan i sa devojčicom - kasnije je objasnio Rob.

Porodica Kardašijan još se nije oglasila u vezi najnovijih vesti, iako se poslednjih meseci njihov odnos prema Robu i njegovoj verenici itekako promenio, obzirom da je Blek Čajna najzaslužnija što se Rob izvukao iz teške depresije i počeo da radi na sebi i gubi nakupljene kilograme.

Nekad bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan, slavnu porodicu je zamrzela pošto joj je Kajli otela bivšeg verenika, dok je Kim počela da se zabavlja sa Kanjeom Vestom, koji je nekad bio dečko njene najbolje prijateljice Amber Rouz.

Ali, sada ipak dolazi bebica pa je bitno da sve bude kako treba, barem prividno, piše Index.hr

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još